viernes, 12 de junio de 2015

Arquitectura: Els ponts mes famosos sota el mar



Principals ponts sota el mar



1. Golden Gate (San Francisco)

El Golden Gate (en catala, Porta Daurada) és un pont penjant situat a Califòrnia, Estats Units, que uneix la península de San Francisco pel nord amb el sud de Marin. "Golden Gate" és també el nom de l'estret en el qual el pont està construït, i rep el seu nom de l'estret en. 
Construït entre 1933 i 1937, amb una longitud aproximada de 1.280 metres, està suspès de dues torres de 227 m d'alçada. 
Té una calçada de sis carrils (tres en cada direcció) i disposa de carrils protegits accessibles per a vianants i bicicletes.la seva estructura, deixa 67 m d'alçada per al pas dels vaixells a través de la badia. El Golden Gate va constituir la major obra d'enginyeria de la seva època.
Golden Gate (San Francisco)
Golden Gate
Enllaç


   

2. Tower Bridge (Londres)


El Pont de la Torre, en anglès Tower Bridge, és un pont llevadís situat a Londres que creua el riu Tàmesi. Se situa prop de la Torre de Londres, la qual li dóna el seu nom.

El pont és mantingut per Bridge House Estates, una companyia sense ànim de lucre sota la tutela de Corporation of London, l'ajuntament de Londres]].
Va ser construït l'any 1894.

Tower Bridge (Londres)
Tower Bridge
Enllaç

3. Dnyang-Kunshan



Està situat a l'est de la província de Jiangsu, entre les ciutats de Xangai i Nanjing.

Aquest fabulós i gegantí pont no és cap excepció. De fet, dels deu ponts més llargs del món set d'ells estan situats a la República popular de Xina. Només el Bang Na Expressway de Tailàndia, amb 54 quilòmetres, i els nord-americans

És més, els tres primers llocs són per megaconstruccions xineses. El primer és el Gran Pont Danyang-Kunshan seguit del Gran Pont de Tianjin, amb 113 quilòmetres i el Gran viaducte de Weinan Weihe, amb 79 quilòmetres.
En la construcció del pont més llarg del món, el Gran Pont Danyang-Kunshan, Es calcula que van treballar unes 10.000 persones i va portar més de 4 anys per finalitzar-lo. Va ser inaugurat l'any 2011.


¿Cuál es el puente más largo del mundo?
Dnyang-kunshan
Enllaç

Webgrafia:


Informacio                                  

No hay comentarios:

Publicar un comentario